Butiks service er firmaets hovedaktiv på nuværende tidspunkt. Et naturligt valg efter mange års erfaring fra ansættelser i flere store dagligvarekæder, her kan nævnes COOP, SPAR Danmark og Dansk Supermarked.

 

Marketing delen er blevet en naturlig del af virksomheden, gennem kunders ønsker omkring markedsføring af produkter og branding af virksomheder. Her kan vi hjælpe med video produktion, indspilning af radio reklamer, produktion af trykte markedsførings materialer. Endvidere kan vi hjælpe dig med vedligeholdelse af firmaets Facebook profil og produktion af kampagne materiale til dette.

 

Musikken her er vi leverings dygtige med både Live musik og DJ underholdning, som nogle af de få i branchen tilbyder vi også en kombination af DJ og Live musik til konkurrencedygtige priser. Vi har erfaring med musik til alt fra byfester over diskoteker til privat fester af forskellig slags.

 

Udlejning Vi udlejer og leverer anlæg til brug ved foredrag eller andet op til 150 pers. Kontakt os og fortæl hvad du skal bruge og vi ser om vi kan hjælpe dig.

 

For os er ALLE opgaver den vigtigste. Kun ved  at behandle vore kunder seriøst,

kan vi fastholde vores position på markedet.